donderdag 6 december 2012

Glaasje met zalm, kaas en verse kruiden

voor 6 glaasjes:

  • 200 g gerookte zalm
  • 10 cl room
  • 100 g plattekaas (kwark, verse kaas)
  • gedroogde dille
  • 1/2 koffielepel gehakte en gedroogde peterselie
  • peper v/d molen
  • zout of Herbamare Original kruiden
  • gerookte zalm
  • 1 koffielepel versnipperde lente-ajuin

  1. Klop de room op.
  2. Meng de peterselie en een snuifje gedroogde dille onder de plattekaas.
  3. Breng op smaak met Herbamare kruiden of zout en peper v/d molen.
  4. Meng de room onder de plattekaas.
  5. Verdeel de kruidenkaas over 6 aperitiefglaasjes.
  6. Snijd de zalm in blokjes en meng er de lente-ajuin onder.
  7. Verdeel de zalm over de glaasjes.
  8. Laat een uurtje rusten in de koelkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen